Nieuwe club opent in Den Haag

Partyscene Redactie | 23 januari 2002
headlines

In Den Haag wonen 440.000 mensen op een oppervlakte van 70 vierkante kilometer. Op dit grondgebied is op dit moment welgeteld een club te vinden: de «O». Nu is de «O» een geweldige club, maar voor de inwoners van de stad achter de duinen die van uitgaan houden, is dit wel een beetje beperkte keus. Goddank komt daar nu verandering in.

Want eind Februari opent in het pand waar voorheen de LADS was gevestigd Club XS. Menno, Creative Manager van XS, ligt alvast een tipje van de sluier op: “We hebben de oude LADS volledig getransformeerd tot een geheel nieuwe ruimte.” Er is een lounge annex VIP ruimte aan toegevoegd en de inrichting is flink onder handen genomen. Menno: “We willen er een chique club van maken met een helder, selectief deurbeleid.” Club XS mikt op bezoekers die ouder zijn dan 21 jaar.
Muzikaal zal de nieuwe locatie zich gaan richten op Groovy Clubhouse met lekker veel vocals. Als dj’s moet je dan denken aan Roog, Mike van Loon, Natarcia en Bruno van Cafe del Mar. Resident s zullen Meno en Ramon worden. Club XS kan zo’n 500 bezoekers herbergen. Zodra de definitieve line-up en openingsdatum bekend is, zullen we dit melden.

(toegevoegd:23-01-2002/11:52)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws