Dansen tijdens Internationaal Film Festival Rotterdam

Partyscene Redactie | 22 januari 2002
headlines



Onder de bezielende geldbuidel van Hollands filmsponsor nr. 1, de bierbrouwer Grolsch, wordt parallel aan het IFF een serie Grolsch Dance Nights georganiseerd. Van donderdag 24 januari tot vrijdag 1 februari is de Rotterdamse Calypso het brandpunt van deze feesten. De opzet is in gedachte van het festival niet allen veel dansbare muziek, maar ook een grote rol voor de VJ.
Donderdag 24 januari gaan de Dance Nights van start met Club Supersphere. Dj’s zijn Sva, Micksta, VJ jansen1s. Ze draaien 70-, 80- and 90-tig disco. De volgende dag, vrijdag de 25e, draait dj Art. Op zaterdag komen Steve Green, DJ Alec Smart, VJ Flavor met soul disco langs. Zondag staat in het teken van Unexpected. Onverwachte gasten zijn DJ monnE, DJ Remski, Rick the Dragon + VJ SwitchDoctors.

Maandag 28 januari draait DJ Boris Bals met beaming van VJ’s Nog harder. Komen we bij de dinsdag aan waar beeld en geluid gemixt wordt door The Snail Soundsystem meet Highroller: cinematic grooves. De line-up voor woensdag is nog niet bekend. Op de een na laatste dag, donderdag 31 januari, treedt D/VJ Philippe Virus (van Digital Hardcore) op. De Grolsch dance Nights worden afgesloten door (en we vroegen ons serieus af of hij nog wel in leven was) Eboman.

Alle avonden in Calypso zijn gratis toegankelijk op vertoon van je R/V pas (= de kortingspas van het festival). Een extra goede reden om ook nog even een filmpje mee te pakken.

(toegevoegd:22-01-2002/10:35)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws