Stroboscopic in Paradiso

Partyscene Redactie | 15 januari 2002
headlines


Drie ruimtes zullen in Paradio fungeren als dansruimte waar verschillende dj’s ten tonele zullen komen. Dj’s Dion, Godard, Dave “Dinges” da Costa bevinden zich in de grote zaal en nemen je mee naar de tijd van onvervalste disco en acidhouse. De kleine zaal is voor Eve, Floornoiz en Sir Jamez die recentelijk een mooie set leverde op Innercity.

Mocht je de viering van het vijfentwintigjarig bestaan van disco en dance classics op dat moment onaangenaam vinden, dan is de après skihut de juiste gelegenheid om je al hossend terug te trekken van oude hits. Tenminste, als er een dj staat want Dj Jack Undercover die in deze ruimte voor de muziek zou zorgen is tijdelijk ondergedoken. De bedreigingen uit de dancescene omtrent de Gouden Kabouter Awards werden hem te heftig dus is de organisatie nog op zoek naar een jock. Dus als jij alle technieken van een ski hut-dj beheerst kun je, je hier aanmelden.

De deuren worden 00:30 uur geopend. Het feest duurt tot laat en kost je 11.50 Euro. Kijk in “WINNEN” voor kaarten.

25 februari. In dezelfde Poptempel terecht voor de DJ Fanclub Gouden Kabouter Award waar je op djfanclub.nl je stem kunt uitbrengen. In “WINNEN” hebben we kaarten voor je liggen om de awardshow bij te kunnen wonen.

(toegevoegd:15-01-2002/15:56)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws