Wintereditie Club Fusion doet denken aan zomer

Partyscene Redactie | 14 januari 2002
headlines


Bij aankomst bleek zich reeds een gigantische rij te hebben gevormd wat het ergste deed vermoeden. En inderdaad het was afgeladen, begrijpelijk want het is gewoon leuk, maar iets minder druk en dus ook minder warm zou aangenamer zijn. Terwijl in de ene zaal snoeiharde hardhouse gedraaid werd door The Freak, Cor Fijneman en Misja Helsloot werd in de grote zaal een tikkie rustiger gedraaid maar zeker niet te mat. Daar waren de dj’s: Yesse, Stephen en Tom Harding. De aankleding was niet echt bijzonder en de lounge was helaas ook niet open. De muziek daarentegen was goed. Ook de dj’s zelf waren die mening toegedaan want Cor Fijneman, die een harde set neerzette liet zichzelf ook af en toe gaan met de handen in de lucht. Altijd leuk om te zien dat een dj er zelf ook echt plezier in heeft.

Tom Harding is een geval apart hij draait goed met natuurlijk zijn welbekende trucje met de crossfader maar is zelf ook een attractie. Hij zweept het publiek enorm op en het werkt! Iedereen ging compleet uit zijn dak op zijn set ondanks dat de apparatuur kuren had en af en toe het geluid wegviel. De visuele kant was prima door de vj’s van Vision Impossible en Think Again en ook de MC Paul T. deed zijn werk goed.

Al met al een leuke avond die nog het meest deed denken aan een kruising tussen HQ en Kremlin (goh zou dat komen door de dj’s en de locatie?). Het publiek had er zin in en er heerste een goede, zeer warme sfeer. Nu nog een beetje minder mensen, dat probleem heeft elk leuk feest de laatste tijd lijkt het wel, en dan is het echt perfect. De volgende club Fusion is in februari.

Tekst: Dennis Kind

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws