Welcome to Electroworld in Patronaat

Partyscene Redactie | 1 april 2002
headlines


Live zullen Legowelt & Orgue Electronique van het Haagse label Bunker Rec optreden. Legowelt en Orgue Electronique hebben een reputatie als de freakiest en sleaziest bands in het circuit met de power om elke party in een orgie van electrodisco decadance te laten eindigen.
Legowelt (aka Danny Blanco) brengt een hybride vorm van electro discotech gecombineerd met deep chigaco house, obscure ghetto jazzfunk en de Haagse electromix. Naast samen live optreden, brengen Legowelt en Orgue Electronique ook samen platen uit. Vette sounds en een (vernieuwde) stijl, electro is terug, herondekt en verbeterd.
Achter de draaitafels staan Steffi en Mels. DJ Steffi heeft twee vaste avonden in Mazzo, waaronder een electro/techno avond genaamd Elechicks™. Tevens is zij mede eigenaar van het obscure Klakson label. De releases op dit label worden gedraaid door grootheden als Laurant Garnier en DJ Hell. Dave Clarke heeft zelfs een van de tracks op zijn laatste mix-cd gezet.. Verplichte kost! Morgen in Patronaat.

Patronaat is open van 23.00 - 04.00 uur en te vinden aan de Zijlsingel 2 te Haarlem. Kaartjes kosten € 9,50

(toegevoegd:04-01-2002/16:45)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws