De laatste MTC van 2001

Partyscene Redactie | 1 april 2002
headlines

Met een hele groep stonden we om kwart over 22:00 uur voor de deur, helemaal klaar om er net als vorig jaar een geweldig feest van te maken. Gelukkig hadden we ons niet gehaast, de deuren gingen namelijk pas om half 23:00 uur open en niet om 22:00 uur zoals vermeld stond. Er waren dan ook mensen die meer dan een half uur in de rij hebben gestaan tot ze naar binnen konden. Niet zo’n toffe actie van meneer Langenbach. Sta je daar alleen gehuld in minimaal bedekkende feestkleding met -2 graden op je lijf volledig weg te vriezen. Maar eindelijk binnen was het lekker warm en de aankleding was nog strakker en stijlvoller dan ooit.

Rond 23:30 uur kwam de feeststemming aardig op gang. Naast mijn favoriet Roog stonden deze avond ook Lacroix en Rodrigues op het programma. Iedereen was in een waanzinnige feeststemming. Vorig jaar werd langzaam naar het nieuwe jaar toe gewerkt met steeds sneller en steeds hardere techno. Nu was een stopzetten van de muziek en het aftellen van 10 naar 0 helaas een slap aftreksel van vorig jaar. Jammer, maar het kon de pret van de avond niet drukken, want er werd later stevig gedraaid en de feeststemming was dan ook te zien, te voelen en zeker niet te stoppen.

Een lange set van Rodrigues en een spetterend afsluiten van Lacroix met o.a. Dave Clarke’s “The Compass”, betekende zeker voor mij een heel goed begin van het nieuwe jaar. Tot in de zeer vroege uurtjes zijn we niet meer de dansvloer afgeweest en hebben we een waanzinnig Oud&Nieuw beleefd! Bedankt!

Tekst: Diane van Dam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws