De platenkoffer van?

Partyscene Redactie | 21 december 2001
headlines


1. Cave man “beast” white
Cave man is Roger Sanchez, de plaat zit vol tribals, met een geile break met daarin een versiertruc van Roger S. himself en na de break gaat de plaat en het publiek helemaal LOS!

2.Djulz “timeless bass” 2020 vision
Djulz is een jock uit Parijs en met hem draai ik op MTC van 31 december in Now&Wow. Een hele goede dj en een hele goede “doorgaan” groove plaat.

3. ? “strings of life - rmx” white
In de categorie; oude plaat met nieuwe remix; circuleert vanaf de zomer al rond in diverse platentassen maar met zulke mooie strings blijft hij gewoon supervrolijk & mooi.

4.Shannon “let the music play –full intention rmx” sound design
Oude discoplaat geremixt door HET remix team; full intention. De plaat is kaal, bijna leeg en niet echt vrolijk maar door de samples en sounds heeft het veel impact.

5.Max Linnen “the soulshaker” global cuts
Ik vind de plaat op het randje van het toelaatbare en een tikje voorspelbaar maar zet je hem op in een volle club en het dak gaat er helemaal van af en daar gaat (soms) om.


6.Joeski “tribal fusion” siesta
Diepe groovy plaat met spacy freaky vocalen. De mannen achter siesta zijn allemaal "hispanics" en daarom is dit waarschijnlijk zo funky as hell.

7.UBP “we are one” Soulfuric
Soulfuric is één van mijn favoriete labels, altijd muzikaal en hele sterke producties.

8.Mojolaters “drifting” moody records
Dit is een hele fijne plaat en hier word ik nou vrolijk van, voor mij persoonlijk een echte Now&Wow hit; stevig maar funky & een hele vette groove.

9.Soulvation “some love – the album”
Dit is gemaakt door Ronald Molendijk en mijn broer Jeroen.
Ik ben trots op hem omdat dit album heel veel tijd heeft gekost om te maken maar het resultaat is er dan ook naar. In dit album komt alles qua lekkere muziek samen; soul, jazz, funk, mijn persoonlijke uitschieters zijn: jus’t cant stop, wanna go deeper feat. nova en hold on feat. Hans Dulfer.

10.Jip Deluxe “fixation” cd-r
Mijn erste plaatje, gemaakt met 2 producers. Het maken is een moeizaam proces MAAR wat is het geweldig om iets van jezelf op te zetten en de club dan los te zien gaan!

Op de volgende plaatsen is Jip te bewonderen. Hij zal ongetwijfeld het publiek vermaken met enkelen van zijn tien favoriete platen.

26-12-01 Nighttown, Rotterdam feat. mc nova
31-12-01 Now&Wow, Rotterdam
31-12-01 Groove connexxion, Tilburg
05-01-02 Vasquesz, Tilburg
12-01-02 Now&Wow, Rotterdam

(toegevoegd:21-12-2001/12:30)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws