Lancering clubnight Everybody succesvol

Partyscene Redactie | 18 december 2001
headlines

Voor deze openingsavond waren niemand minder dan Sasha en Darren Emerson uitgenodigd, beide grote namen beiden bekend van Global Underground.

Vooraf was er een receptie met een presentatie van Sander Kleinenberg. Om half twaalf ging de zaal open voor diegene die geen uitnodiging hadden ontvangen voor de receptie en dat waren er vele. Er stond lange tijd een grote rij in de ijzige kou voor Off_Corso. Bij binnenkomst kreeg iedereen meteen een lekkere cocktail in zijn handen gedrukt om vervolgens hun jas weg te brengen. Geen handige volgorde, maar ja… De garderobe was dramatisch, slecht 2 kleine balies waren beschikbaar waar alles erg lang duurde zowel tijdens binnenkomst als bij vertrek.

Eenmaal in de oude bioscoopzaal van Off_Corso binnengekomen ben je wel even onder de indruk, het is namelijk een erg grote zaal met een hoog plafond wat heel ruimtelijk overkomt. Het geluid was niet optimaal afgesteld, op sommige plaatsen was het slecht maar op de meeste plaatsen was het toch vrij goed. Sander begon de avond erg rustig maar voerde het tempo al snel op zodat er flink wat beweging in het publiek kwam. Na een zeer strakke set nam Darren Emerson het van Sander over.

Darren zette de zaal binnen no-time op zijn kop, hij bespeelde de zaal erg goed en wist daar de goede platen bij te kiezen. Naar mate zijn set vorderde, greep hij steeds meer naar de bekendere makkelijkere platen wat ons enigszins van hem tegenviel maar het overgrote deel van het publiek vermaakte zich er opperbest bij. We zullen een oogje dichtknijpen. Sasha had eigenlijk moeten draaien na Sander maar door oorzaken waar we verder niet over zullen uitweiden, was hij te laat. Hij kwam bij ons ook nogal ‘blij’ over. Maar zijn draaien leed er niet onder. Hij begon heel erg rustig maar bouwde subliem op en draaide platen die echt waanzinnig goed zijn en wij nooit eerder gehoord hadden. Dit maakte de set van Sasha de klapper van het feest en met een geweldige toegift kwam een einde aan de eerste muzikaal zeer succesvolle Everybody.

(toegevoegd:18-12-2001/11:52)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws