Partyreport: Healers Loveboat Presents: Bright Love

Partyscene Redactie | 11 juli 2001
headlines

Bij binnenkomst was het al aardig druk, snel de jassen zonder enig probleem ophangen. Bij de garderobe hing al een fijn sfeertje en bij de bar werden we verwelkomd door veel vrolijke en gezellige mensen. Maar waar was het thema Bright Love toch gebleven? Op een enkeling na had niemand zich aan de dresscode (bright & pearly) gehouden. Wel veel black pearls en zelfs wat leather pearls. Ook veel ongeschoren mannen die zorgde voor de kenmerkelijke ongedwongen sfeer waar de avonden van de Healers algemeen bekend om staan. Kortom; het deurbeleid deed niet moeilijk over de dresscode dus waarom zouden wij dat doen. Het schip was bepakt met goed gemutste feestgangers en dus klaar om te vertrekken.

De hele Kajuit was bij onze binnenkomst al jumping, jumping op de sounds van Bas 'the funky Bastard'. Na zijn set werden de draaitafels overgenomen door special guest captain Blearic Barth die de dansvloer met zijn platencolectie zonder enige problemen packed wist te houden. Steeds meer dansliefhebbers veplaatste zich, na het vertrekken van de boot, richting de dansvloer waar ondertussen onaangekondigd, maar duidelijk van harte welkom bij het danspubliek, DJ Alvredo ons verastte met zijn ritmische draaikunsten. Ondertussen vloeidde de Champagne rijkelijk en bubbelde, danste en babbelde de feestgangers er vrolijk op los.

Zoals gewoonlijk vloog de tijd weer aan ons voorbij en was de nacht alweer een aantal uurtjes in volle gang. Maar niet getreurd..... het vaste land was nog niet in zicht en we hadden natuurlijk nog iets tegoed namelijk; het muziekale neusje van de zalm, Erick E., met zijn alom gelievde deep groovy sounds. De draaitalenten van zijn collega’s hadden het publiek natuurlijk al aardig in de stemming gebracht maar toen Eric met zijn set begon lieten zij al juichend merken dat de avond niet compleet zou zijn geweest als zij deze set hadden moeten missen. Echt iedereen ging met zijn voeten van de vloer toen hij met zijn set begon. Met name die van mezelf omdat ik van enthousiasme letterlijk het podium afdonderde!!! Ajjajjaaaaaiii......................

Even snel een rondje lopen en hup naar boven om bij te komen tussen de wat stillere genieters van deze avond. Ook vanaf het balkon met uit zicht op de dansvloer was het aardig vertoefen. Weinig zittende mensen en de mensen die zaten, genoten van het uitzicht op het IJ. Al dobberend maakte de toiletten helaas veel water op de vloer, en voor die natte voetjes moest je best lang in de rij staan maar dat mocht de pret niet drukken. Zaterdag, 17 november a.s. weer een Loveboat, special amsterdam dance event edition met Michel de Hey, Alvredo en Bas The Funky Bastard. En ik weet niet van jullie maar wij zijn zeker weer van de partij!

(toegevoegd:07-11-2001/17:23)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws