Partyreport: Retox @ More

Partyscene Redactie | 11 juli 2001
headlines

Wie kon er voor die gelegenheid beter aantreden dan ‘producer of the year’, TeeBee? Volgens mij niemand want TeeBee draaide zonder meer fabuleus. Na de sterke set van Pressure & Dphie liet de Noor meteen zijn deckskillz gelden en begon hij te scratchen als een gek. Hij draaide platen op onverwachte momenten met onverwachte geluiden. Kortom, TeeBee overviel de More alsof hij op een missie was. Hij draaide veel van zijn eigen werk. Diepe baslijnen met futuristische soundscapes die in de More heel goed tot hun recht kwamen. Ook de belichting en de beelden waren prima geregeld.

Het publiek ging er dan ook meteen in op en stond nooit meer stil. Veel credit daarvoor gaat daarvoor ook naar mc Dapper, hij was echt niet te houden en gaf het publiek dat extra beetje. TeeBee haalde alles uit de kast. Voor mij was de Noor echt de verrassing van het jaar. Van harder donkere maar melodieuze tracks tot vocal getinte r&b jungle tot de platen van zijn Certificate 18 maatje Polar, wiens werk ook zeer geschikt is voor de dansvloer.

Na een wervelende set was het tijd voor Flannagan vs. Adi-J. Ze stelden het publiek niet in de gelegenheid weer stil te gaan staan. Samen draaiden ze een energieke mix. Het publiek was zeer tevreden tot het feestje om half vier beëindigd werd ondanks de smeekbedes van Adi-J. Het publiek had er nog wel zin in en zij ook maar aan alles komt een eind. Volgende maand weer een feest want het is duidelijk dat Amsterdam niet meer zonder Retox kan.

Tekst: Thijs

(toegevoegd:07-11-2001/10:59)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws