Partyreport: Speedfreax @ Now & Wow

Partyscene Redactie | 11 juli 2001
headlines

Rond 12 uur was de rij voor Now&Wow al ongelooflijk dik, zoals we dat inmiddels gewend zijn van de Speedfreax avonden. Gelukkig dat er zoiets als de gastenlijst bestaat. Binnen was het al goed gevuld en de partygangers waren al helemaal in de mood om er weer een gezellige avond van te maken. En dan te bedenken dat die rij van buiten, die alleen nog maar dikker werd, er ook nog in ging… het beloofde een druk avondje te worden.

In het oog vallend was het eigenzinnige decor in Now dat bij de dj was geplaatst: DJ COOKING. Het was een heuse keuken met allerlei (merkwaardige) bedrijvigheid erin. Schaars geklede dames en een nog schaarser geklede man, met slechts een schort aan, waren platen (lees: lp’s!) aan het bereiden. Het was een drukke bedoening in dit originele decor: de performers werkten hard om de platen te koken, bakken, wassen en drogen, etc…wat een hilariteit c.q. creativiteit weer!

Robert Feelgood, geheel gekleed in kokstenue, had de juiste ingredienten (funky house met herkenbare nummers onder een lekkere stevige sound) om het publiek te voeden. Hij was ook tevreden over zijn set, maar zei af en toe afgeleid te zijn door de kokende dames in het decor…

Altijd weer gezellig zo’n Speedfreax avond. De partygangers maken er werk van om er zo mooi mogelijk uit te zien. Zien en gezien worden. De mooiste en hipste trendykledingstukken (de jaren ’80 zijn duidelijk herboren) werden uit de kast getrokken.

In de Speedfreax zaal, Wow, zorgden Gomes en mc’s Vin-e en Lyrical Tie voor optimale twostep-geluiden om de trendy speedfreakers te vermaken. Na deze goede set, was het de beurt aan Joost van Bellen, de koning van de twostep. De sfeer was onverbeterlijk, ook zeker toen dj Femme Fatale uit Londen haar plaats innam achter de draaitafels. Het was druk, en daarmee dan ook erg warm in Wow…zo warm zelfs dat de zweetdruppels van het plafond naar beneden vielen…

Verkoeling was bijna nergens te vinden, want in Now draaide Lacroix een lekkere set van maar liefst 3,5 uur. Hierna nam Benny Rodrigues het over achter de draaitafels, weliswaar wat verlaat, maar helemaal goed gemaakt met een stevige en gezellige set.

Het was al met al een drukte van jewelste. De populariteit van de Speedfreax avonden bereiken ongekende hoogten, en dus ook zeker deze topavond. Met smart wachten de twostep liefhebbers op de volgende Speedfreax. Deze vindt plaats op 1 december 2001 in de waanzinnige locatie Now &Wow.

Trish

(toegevoegd:07-11-2001/10:52)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws