Partyreport: Michel de Heij & Billy Nasty @ Nighttown

Partyscene Redactie | 11 juli 2001
headlines

Bij binnenkomst van de Basement vielen meteen de felle gloeilampen boven de goed gevulde dansvloer op. Complimenten voor de lichtenman (well done Patrick!) die er een eigen showtje van had gemaakt. De 8-vormige gloeilampenbundel zorgde voor extra sfeer, in de toch al gemoedelijke Future-avond. Alleen was deze lichtenbundel zo fel dat je elke keer even werd verblind, maar wel even goed naar je medepartygangers kon kijken! Michel de Heij vertoonde zijn technokunsten aan het trouwe techno-publiek met een lekkere set, Billy Nasty zou na deze set de decks overnemen.

Eerder dan gepland, rond 02:00 uur begon de Future guest Billy Nasty zijn zeer sterke en opbouwende set. Beginnend van opbouwende techno (nog wat funky tech-house) tot het hardere (soms wat monotone, slepende en stampende) werk.

De technoliefhebbers, ditmaal ook aardig wat vrouwelijke, konden hun geluk niet op en de sound van Billy Nasty werd met alle enthousiasme door het publiek ontvangen. Eerdere keren dat Billy Nasty draaide in Rotterdam was het op en top feest en dat hadden de technoliefhebbers zeker onthouden. Naarmate het later in de avond werd, zat de sfeer er steeds beter in en werd het drukker en drukker...

Rond 03:30 uur was de Basement zodanig druk geworden dat er pas mensen werden toegelaten als er mensen er uit gingen! Dat bewijst maar weer eens dat Rotterdam toch ook een echte technostad is.
Dus een geslaagde vond: het weekend is met deze Future avond definitief een feit!

Tekst: Trish

(toegevoegd:07-11-2001/10:09)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws