Partyreport: 1991-1992 The Dominator @ USC De Boelelaan

Partyscene Redactie | 11 juni 2001
headlines


De oude garde weet dat USC bekend was van enkele Hellraiserfeesten, een prima gekozen locatie dus. Op dit feest zou iedereen meegenomen worden naar ‘de goede oude tijd’. Nu was het publiek alleen iets ouder, iets minder kaal maar de liefde voor hardcore leeft nog steeds.
De line-up bestond voornamelijk uit oude meesters als Dana, The Prophet en Gizmo. Maar ook Bas & Ram en Sunny D lieten hun kunsten horen.

Echt vol werden de drie zalen niet op dit oldschool-event. Wat jammer was, maar daardoor was er wel genoeg ruimte om te dansen en hoefde je niet lang op drankjes, bij de garderobe en de wc te wachten. Zoals het bij oldschool feestjes betaamt, gaat het niet om de decoratie en de fancy extra’s, maar om de muziek. De ene ouwe hit na de andere knalde voorbij, vooral Belg Franky Jones deed erg zijn best zich aan de tracks uit 91-92 te houden. De ouwetjes zijn niet altijd even makkelijk aan elkaar te mixen, toch deed deze man het buitengewoon goed. Minpuntje was het volume, dat had best wat harder gemogen.

(toegevoegd:06-11-2001/10:59)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws