DJ Fanclub’s ouderdoms perikelen: MOE ALS UN MAAI!!!

Partyscene Redactie | 11 juni 2001
headlines




Maandag middag in huize Undercover:
Godverdomme! Vroeger duurde een weekend 2 a 3 dagen en mochten we 4 a 5 dagen werken...
Dit weekend begon op dinsdag en eindigt morgen pas...
Het weekend begon al op dinsdag vanwege de verjaardag van “fucking amaaaazing” Michael uit Australië. Etentje, met vrienden wat drinken en doorzakken...
Woensdag: het DJ Fanclub’s “Halloween Bal Masque”.
Dikke pret, dolle boel, hoop jolijt en gezelligheid...

Ik rolde donderdagochtend om 08.00 uur in m’n bedje.
Donderdag ff naar Brabant, alwaar ik op vrijdag mijn motorfiets op zou halen.
(was in reparatie) Zo gezegd, zo gedaan? Mooi NIET! Brabantse nachten zijn lang!
Via wat vrienden en cafés en bier in Waalwijk (Hup RKC!) naar Den Bosch alwaar ik deze nacht van m’n nachtrust zou genieten... Mooi NIET! Ook hier moesten enkele etablissementen (cafés) onveilig gemaakt worden teneinde volkomen dronken met vreemde dame “vreemd” te hebben gedaan.

(Mijn vrouw leest deze columns niet, sterker nog, zij weet van geen PartyScene.nl...: Houwen zo!) Dat werd pas tukje doen om 09.30 uur! (Vrijdagochtend) hierdoor lift gemist die mij naar de motorreparateur zou brengen te Grave. Kortom, volkomen mislukte actie, dat “ff“ naar Brabant. Beter IDEE: We (Vriend L. van FUCK FM) gaan een Cadillac kopen! Zo’n 8.2 liter 8 cilinder pooierbak, waarmee we in het vervolg weer WEL welkom zijn op de Ex-Pornstar feestjes.
Dat moest gebeuren in de buurt van Utrecht. Hierna door naar Rotterdam Airport om L. s “WINGS” op te halen. L. was eerder dit jaar geslaagd voor zijn vliegbrevet en vandaar dat speldje. (Is trouwens helemaal geen speldje, maar een ding om ergens op te naaien) Met een vriend met vliegbrevet en hoerensloep komen we door het ganse land, dacht ik. Mooi NIET!
Na weer bier (Wat een feest zo’n brevet uitreiking...!) door naar huis...Amsterdam!
Ja, eindelijk rust...Amsterdam! Mooi NIET! De vrijdagnacht stond in het teken van een krakers Halloween feest. Alle krakers hadden zich mooi verkleed.

Van dat feest door naar the More: “Bingo!”. Daarna doorzakken thuis. Moest om niet duidelijke redenen mijn geliefde imponeren met mijn DJ skills. Alle platen uit de kast! Alles gedraaid! Alle platen vervolgens weer terug in de verkeerde hoezen gestopt. Ja, ja, dat feestje waar ik draai op 20 december wordt, wat platenkeus betreft, zowel voor het publiek als voor mij een even grote verrassing...
Zaterdagochtend 08.30 uur pitten. Zaterdagmiddag de puberale patsers uithangen: Met Cadillac convertible door Amsterdam toeren en bij alle vrienden en kennissen toeterend “voorrijden”.
Al doende kwamen we Leonie en Kamielski tegen. Drinken, drinken en drinken. Ja, en als je dan “in the mood” bent kun je net zo goed nog ff door naar een feestje hier of daar. Het werd een feestje in “The Nemo” (Oude New Metropolis). Hier kan ik me niets meer van herinneren.
Tegen alle dames, zou ik willen zeggen: “Dat was ik niet! dat was m’n tweeling broer!” en tegen de eventuele collega’s van PartyScene.nl die daar wellicht waren zou ik willen zeggen;
“Dat meende ik NIET! Ik zeg en schrijf toch altijd onzin? Nou dan!” aangezien de zaterdagnacht geheel aan mij voorbij getrokken was, ga ik nu maar meteen door naar de zondagnacht. Dat was dus gisternacht. Die “kleine” van Masters at Work ging optreden in Paradiso. Ook werd “onze” Mick B. om 00.00 uur een jaartje ouder. Alle reden om wat langer “op te blijven” en er een gezellige nacht van te maken. Zo gezegd, zo gedaan!

En nu is het maandagmiddag en ik zit achter m’n computer voor me uit te tikken...
Ik weet niet waar dit verhaal over gaat, maar dat doet er al lang niet meer toe. Ik wil alleen nog maar rust. Rust! Oeps, vergeet ik daar iets? O, ja, vanavond moeten we weer naar Paradiso!
Herman Brood’s verjaardag! Godverdomme! Ik wil ook dood!

Undergang

Shit! Het is nu 03.15 uur en ik wordt (ben!) me er bewust van dat dit hele verhaal (geklaag...) hierboven een slapjanus verhaal is! Wat ZO mooi was vanavond, was wel het zingen van het publiek: “Lang zal die leven, lang zal die leven!” Ik kom net thuis van een avondje afscheid nemen van Herman Brood. Afscheid nemen? Never, nooit! “Never be clever” is een van de nummers die door mijn hoofd raast... nu! Wat nou? Stoer schrijven dat je wat langer opblijft? So what? Moe zijn doe je maar in je eigen tijd!
Zit niet zo zielig te zeiken, Jack!
Herman brood was toch jou held? Nou dan...
Ik ga nu die nieuwe CD van Herman beluisteren...
Belooft!
Echt!
Daarna ga ik slapen...

Underdewol

(toegevoegd:06-11-2001/10:12)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws