Partyreport: "Flirt"@ Now&Wow

Partyscene Redactie | 11 januari 2001
headlines

Een avond waarbij je de keuze had uit twee totaal verschillende zalen. Now: een goede line-up met het serieuzere werk Wow: meligheid, flirten en veel disco.

Bij binnenkomst in de Now-zaal werd je al gelijk verrast. Op vier grote hoge witte blokken voerden de artiesten hun act op. Deze zogenaamde ‘side performers’ kronkelden over elkaar heen onder de zijden lakens om allerlei suggesties te wekken bij het publiek. Altijd weer verfrissend en verrassend wat de creative drive achter Now&Wow in petto heeft! Prinz was bezig met zijn set, aangevuld met visuals van vj Eelco. Het publiek had duidelijk nog wat tijd nodig om in te komen en bewoog zich wat afwachtend op de Belgische sound van Prinz.

In de Wow-zaal ging het er anders aan toe.
Wow was omgetoverd tot een exclusieve Flirt-zone. Er was een ‘Dating Service’ die polaroids maakte van een bezoeker en deze matchte aan een - naar hun inzicht- passende potentiële partner. Deze flirters werden vervolgens met tape tegen elkaar vastgeplakt en omgedoopt tot koppel. Wat een meligheid dat heeft veroorzaakt, kan je je wel voorstellen!

Dj Ruud van The Golden Wonderboys draaide neo-electic tot disco, met hits uit de jaren ’80 en ’90. Dit zorgde voor een ouderwets gezellige en vrolijke sfeer. Dj Ruud was erg enthousiast over de leuke reacties van het publiek op zijn set. Hij had het zelf ook erg naar z’n zin. Hits van Kylie Minogue, Cypress Hill, Prince, en andere golden oldies uit de vorige eeuw zorgden voor een hoog nostalgie-en meezing-gehalte. Twee performers getransformeerd tot marionetten, gekleed in een hoge lampenkaprok vergezelden dj Ruud. Als je een muntje in haar ‘machine’ deed, maakte ze een dansje voor je. Leuk entertainment, maar.. “er mocht wel wat meer geflirt worden!” aldus Pietra Ligura.

Als vaste prik in Now&Wow kon je je laten masseren door verleidelijke dames als alle consternatie van de avond je even teveel werd. De Wow zaal had in het begin van de avond een aanloopje nodig, maar groeide later op de avond uit tot een eigen groovy discofeest.

Rond twee uur nam dj Lacroix de decks over van Prinz. Door zijn ervaring met het publiek van Now&Wow wist hij als de beste het publiek aan te voelen en de juiste sfeer neer te zetten. Een goede set, waarbij het publiek meteen loskwam en de partymood er goed inzat. Lekkere herkenbare nummers werden door het publiek met alle enthousiasme ontvangen. Vj’s Barkode namen nu de visuals voor hun rekening. Om vier uur was het de beurt aan Eric de Man om het publiek te vermaken. Hij begon zijn set lekker hard. Alle climaxen werden door de partygangers goed gewaardeerd.

Zoals we gewend zijn van Now&Wow was het een topavond met een zeer gemengd en gedressed publiek. Er was veel te zien, veel te horen, veel te doen en vooral veel te socializen, want gezellig was het zeker!

Tekst: Trish

(toegevoegd:1-11-2001/11:25)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws