Pizazz viert tweejarig bestaan

Partyscene Redactie | 29 oktober 2001
headlines


Het is nu een beetje eigenaardig gegeven, maar twee jaar geleden was er in Nederland bar weinig te beleven op het gebied van deep-house. Bart Samson (a.k.a. b-Art) vond dat ook en hij besloot om dan zelf maar wat te gaan organiseren. Pizazz werd de naam en Club de Ville het onderkomen. Bart: “Na jaren lid te zijn geweest van de Roxy vond ik het nergens meer echt leuk in het uitgaansleven. Af en toe deed Paradiso iets aan deep-house maar dan hield het wel op. Toen heb ik mijn eigen marktje opgezet.”
Samsom wist een sponsor te strikken en begon met het halen van de beste deephouse dj’s. Jeff K., Mateo & Matos, Miguel Migs, Rasoul, Abacus en Johnny Fiasco passeerden de revue. Daarmee droeg hij bij aan de opmars van deep-house in Nederland. Bart: “Iemand als dj Deep kwam hier vier jaar geleden nooit en draai nu bijna elke maand.”
Met Pizazz heeft hij een plek gecreëerd waar hij alle ruimte laat voor zijn favoriete sound. In deep-house vind je, de naam zegt het al, de diepte die mij aanspreekt. De teksten zijn vaak heel poëtisch en in de vocals vind je veel warmte en eerlijkheid terug. Dat mis ik in het reguliere geluid.”
Samson is tevreden over het feit dat Pizazz een eigen publiek heeft weten te veroveren. "In de toekomst willen we graag nog wat breder gaan. Meer live-dingen en meer breaks."

Zaterdag viert Pizazz haar tweejarig bestaan in Club de Ville. Het begint al om 22.00 uur dus komt allen vroeg! Wij mogen 5x2 kaarten weggeven aan de echte Pizazz-ganger die nog weet wie de eerste buitenlandse dj was die op de allereerste aflevering draaide.

Antwoorden hier.

(toegevoegd:29-10-2001/14:57)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws