Winnen: Bacardi Hostpots Diner voor Twee @ NOA

Partyscene Redactie | 10 november 2001
headlines


Aan de Leidsegracht is niet zo lang geleden een nieuwe lounge verrezen, Noa. Een frisse prikkel voor de florerende design-scene. Deze krakend nieuwe ruimte is door de fameuze Nick Zwartjes omgetoverd tot een compleet kunstwerk met een grote knipoog naar het blad Wallpaper. De lange diepe ruimte is opgedeeld door een glazen muur, waarop delen van vazen op zijn gemonteerd. Het funky seventies furniture, materialen als metaal en enorme moderne schilderijen zorgen voor een smaakvolle ambiance. Voeg hier het veelzijdige menu aan toe, en dan blijkt dat over dit concept goed is nagedacht.
Het menu is een van de onderwerpen van gesprek in Noa, buiten kunst en reclame. Noa is het best te bezoeken op een doordeweekse dag want in het weekend - met nadruk op vrijdagavond – is het hier stampvol. Reserveren is dan ook geen overbodige luxe.
Noa heeft een complete muur gereserveerd voor bijna elk denkbaar drankje. Noa serveert een uitgebreide kaart met Oosterse lekkernijen. Hier komt men bij elkaar om met gelijkgestemden te loungen, te drinken en te eten.

Maak kans op een uitgebreid Diner voor Twee bij Noa door antwoord te geven op de volgende vraag:

“Waar staat NOA voor?”

Meer hotspots vind je in de Bacardi Hotspots.

(toegevoegd:11-10-2001/13:57)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws