Partyreport: Girlpower @ MORE

Partyscene Redactie | 10 april 2001
headlines


Binnenkort wordt Club Risk’s eerste verjaardag in More gevierd. In nog geen jaar tijd heeft deze clubavond zich stevig binnen het aanbod van het Amsterdamse uitgaansleven weten te vestigen. De zaterdagavonden in More zijn van hoog niveau. Vele grote namen uit de dj-wereld hebben hier inmiddels gedraaid. Zo stond Roger Sanchez hier kort geleden nog te draaien. Deze avond werd hier zelfs bestempeld als “Beste feest van de eeuw!”.

Meningen zijn natuurlijk verdeeld. Want wie 16 juni jl. niet aanwezig was in More heeft pas echt een goed feest gemist. Dj-Marcella leverde toen een indrukwekkende set af waarbij de vibe van het publiek, de muziek en Marcella zelf een harmonieus geheel vormden. Zelf beschrijft Marcella deze avond als haar grootste kick tot nu toe. En de druk voor haar tweede optreden was hoog.

In More, waar je door de indeling al gauw gedwongen bent plaats te nemen op de dansvloer, hing een goede sfeer. Marcella draaide goed. Opbouwend met verschillende stijlen en een aantal goede classics, werkte ze het publiek vlak voor het einde van haar set naar een hoogtepunt. Een ongelofelijke plaat die een oorverdovende sirene bevat, zorgde ervoor dat mensen totaal uit hun dak gingen. Het einde hoorden we aankomen toen de klanken van haar eigen productie “Get on” klonken. Ook weer een plaat met een hoog climaxgehalte. Het vocale gedeelte zong ze dit keer helaas niet live mee zoals op de Fast Forward Dance Parade. Wederom een goede performance. Het publiek kwam deze avond pas helemaal los bij de laatste drie platen, de eerste keer was dit gedurende de hele set. Oorzaak was dat Marcella vanavond naar onze mening te vroeg op de avond moest beginnen en op het piekmoment van de avond moest eindigen.

De heren Filou en Serge (Piglive records) uit Frankrijk begonnen hun set wel op het piekmoment van de avond. De heren draaiden funky tech-house en wisselden elkaar meerdere malen af. Het klonk goed en anders dan andere Franse dj’s die over het algemeen veel Franse producties draaien. Hun set schommelde tussen veel goede en minder goede platen in. De sfeer in More bleef echter top!

Tekst: Cleon Macnack.

(toegevoegd:04-10-2001/11:38)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws