Shock of Daylight is back!

Partyscene Redactie | 10 april 2001
headlines


De geruchten gingen al een tijd rond in het Amsterdamse nachtleven en inderdaad zaterdag 6 oktober is het zover: SOD( Shock of daylight) is na een jarenlange afwezigheid terug van weggeweest!!! Het oudere uitgaanspubliek denkt er met weemoed aan terug, en het jongere uitgaanspubliek kent SOD waarschijnlijk van de verhalen.
Maar voor degenen die nog nooit van SOD gehoord hebben volgt hier een korte beschrijving waar SOD voor stond. De SOD parties waren de roemruchte Warehouseparties die tussen '94-'98 gegeven werden op locaties als de Silo en Het Vrieshuis. De kracht van SOD lag in de diversiteit van de muziek,en het gemeleerde publiek dat in combinatie met de bijzondere locaties voor een unieke sfeer zorgde. Het feit dat dat er jaren lang geen SOD feesten zijn gegeven, kwam volgens de organisatie doordat er geen geschikte locaties waren, en het SOD concept niet werkt in een gelikte club. Toch, het toeval wil dat de exploitanten van LOOS! dezelfde mensen zijn als degenen die de SOD feesten gaven. En omdat de LOOS bij iedereen het Silo en Vrieshuis gevoel oproept, leek het hun een uitstekend moment om de succesformule nieuw leven in te blazen .

Shock of Daylight
Zaterdag 6-10 m.m.v Radar,Carlton, Kareem (NL lounge,Republiek )en de Glamourtwins 23.00-SOD Loos, Kabelweg 40a, Amsterdam. Kaartjes: fl. 20,- inclusief lidmaatschap.

(toegevoegd:04-10-2001/10:58)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws