Groove Armada: Goodbye Country, (Hello Nightclub)

Partyscene Redactie | 9 december 2001
headlines



Nu is er een nieuw CD. Goodbye Country, (Hello Nightclub). Er is gewerkt in een gehuurde kamer in het rustige dorpje in Groot-Brittannië. Daar hebben ze een eenvoudige studio gebouwd, omdat ze geen echte, eigen studio hebben. Bovendien zijn ze op het platteland, in de diepste en donkerste uithoek van Engeland, op hun best. Een omgeving die is terug te horen op de CD.
De manier waarop Groove Armada nu werkt is wel veranderd. Bestonden de eerste platen vooral uit loops, was Vertigo al wat muziekaler, op dit nieuwe album is alles uit de kast gehaald. De computer blijft natuurlijk het hart van de muziek maar er is ook een heel vioolorkest naar de hooischuur gebracht.

Bij optredens wordt een hele karavaan muziekanten meegenomen. Dat is voor de heren een belangrijk element. Ze willen alles live spelen en niet zoals andere dance-acts een CDtje opzetten. Wat dat betreft zijn het muziekanten van de oude stempel, als er voor een optreden betaalt wordt kun je niet aankomen met een DATje.

Nou goed, luister zelf maar eens wat deze jongens er van gebakken hebben. Onder het kopje ‘music’ in de menubalk van de partyscene site kun je luisteren naar de nieuwe CD van Groove Armada.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws