Tweeds & Crocodiles Dance Party in Escape

Partyscene Redactie | 9 juni 2001
headlines


In de directiekamer van een industrieel complex in Krommenie zitten de leden van de raad van bestuur bijeen. Na wat grapjes te hebben gemaakt over Cor Boonstra, komt de agenda aan de orde. De jonge gozer (of is het een gast?) van de marketing heeft lang gewacht op dit moment. Vandaag gaat hij een voorstel doen dat de linoleumboeren in een klap deze eeuw in moet katapulteren. Ze hebben nieuw linoleum en die moet aan de man gebracht worden . Nu hangt er rond linoleum een beetje muffe geur, getuige de fabriek in Krommenie, dus heeft de marketingman bedacht dat we ‘iets’ met dance moeten gaan doen.
Wat dondert niet als we maar een ‘jong’ en ‘trendgevoelig’ publiek kunnen ‘targeten’. Hij glimt van trots als hij z’n plan uit de doeken doet. Dit gaat het imago van linoleum ‘upgraden’ naar een hoger 'level'. Want, zo betoogt hij, wanneer we nu dat hippe volk aan ons weten te binden, dan gaan ze straks als ze een huis kopen en masse aan het linoleum. De voorzitter van de raad heeft geen flauw benul waar hij het over heeft. Maar het klinkt goed.
Vrijdag 12 oktober wordt in de Escape de Tweeds & Crocodiles Dance Party gehouden. Monte la Rue, Jaspa Jones, John Kelly en, last but not least, Johan Gielen komen draaien. Met de bedoeling dat jij aan het eind van de avond verslingert bent aan Forbo Linoleum. We wensen iedereen heel veel succes met deze meest onwaarschijnlijke sponsor -world leader in linoleum- uit de housegeschiedenis.

(toegevoegd:06-09-2001/17:15)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws