The Guestlist: Future viert zesjarig bestaan

Partyscene Redactie | 23 augustus 2001
headlines



Zes jaar geleden namen Michel de Heij en Nighttown het initiatief om een nieuwe clubavond te beginnen. De zaterdag lag moeilijk dus werd gekozen voor een vrijdagavond. Hiermee had Michel zijn felbegeerde ‘vaste’ avond en de Nighttown kon rekenen op een fatsoenlijke invulling voor het begin van het weekend. 'Een half jaartje proberen we het', hadden ze met elkaar afgeproken. Het werd zes jaar. En vrijdag wordt het gevierd.
Dennis Vet is dance-programmeur van Nighttown. Gevraagd naar de oorspronkelijke opzet van Future zegt hij: “We wilden onze naam waarmaken. Dat betekende dat we vroeg talent wilde oppikken en dj’s wilden neerzetten die in de stijl van Michel draaiden.” Daarnaast was de inzet van Future om jaarlijks een aantal grote namen neer te zetten. Vet: “ Ieder jaar komen hier mannen als Laurent Garnier en Jeff Mills langs.” De roem van Future is inmiddels zo gegroeid dat ze “zelf vragen wanneer ze weer welkom zijn”. Dennis Vet erkent de stelling dat Future in zijn zesjarig bestaan in de hoogste regionen van clubavonden in Europa terecht is gekomen.
Aankomende vrijdag zal de viering vooral plaatsvinden in de basement. Vet: “Daar is het allemaal begonnen dus daar keren we ook terug. De bovenzaal wordt een horizontale bioscoopruimte. Je kunt hier liggend films bekijken.”
Om de vaste kern van Future bezoekers te bedanken is de toegangsprijs extra laag gehouden. Voor fl. 20,- ben je binnen. Daar draaien vrijdagavond naast resident Michel de Heij ook John Acquaviva.

Wij hebben 5x2 gastenlijstplekken weten te veroveren. Jij kun er op.

(toegevoegd:23-08-2001/14:33)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws