De Platenkoffer van... DJ Per

Partyscene Redactie | 8 oktober 2001
headlines


Per's platenkoffer:

1. Hydrogen Rockers pres. Steve Smith-'Days go by'

Heerlijk zwoele plaat met een warme vervormde stem, mooie klanken in een hypnotiserende groove. Het ultieme zomergevoel.

2. Junkie XL-'Red'

Nieuwe promo van JunkieTom, een harde beat met een zeer vet geluid wat steeds veranderd, en boeit tot het einde, typisch XL.

3. Oliver Klein-'Timeloop'

Doorstomende baslijn die over grote speaker dat lekkere onderbuikgevoel geeft, strakke mix, hoe dan ook, kan altijd ergens tussendoor.

4. Human League-'All I ever wanted (Oliver Lieb alternative mix)

Wie kent ze niet, van de hits of van het kapsel. Doordreinend zinnetje met die typische 'Lieb' beat. HL zelfs weer op 5/10 live op Earth.

5. Tomaz vs Filterheadz-'Los hijosdel sol'

Percussieve beuker, zo'n Cox kraker uit z'n DV set jl. En dan ineens, een zwoele salsa stem eroverheen, heerlijke combinatie.

6. Dirty Vegas-'Days go by' (Lucien Foort remix)

Nieuwe remix in de Foort stijl, goed verhaal met lekkere overgangen en goeie breaks, en natuurlijk de stemmetjes op de juiste plek.

7. Jade-'The safar'

Typisch Engelse progressive, maar zooo goed gedaan. Zal nog wel een tijdje in de koffer blijven, beetje onbestemd maar dat maakt hem zo mooi

8. Fred Numf vs Etienne Overdijk-'Space dubs'

Weer een nieuwe produktie van dit duo. Van constante kwaliteit, altijd anders maar altijd te gebruiken. Lekkere dub invloeden

9. Highland-'Coloured dreams'

Zo'n 3Beat UK plaat die maar niet verveeld en altijd weer anders over komt. Altijd weer een plekje in de set, met 4 mixen waar moeilijk uit te kiezen is.

10. Scene Crashing-'Soundation'

Deafsluiter van het jaar, zeer warme break waarbij de handen bijna automatisch de lucht ingaan. One nation, one love, one groove!

(toegevoegd: 10-08-2001/11:43)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws