Nominaties Muzik Magazine Awards bekend

Partyscene Redactie | 8 september 2001
headlines



We komen Nederlandse namen tegen binnen de categorieën Best Single, Best Radio 1 Essential Mix en Best Producer. De eerste Hollandse held is Chocolate Puma die met ‘I Wanna Be U’ een knoepert van een hit scoorde in het Verenigd Koninkrijk. Het Haarlemse duo Rene en Gaston (bekend van The Good Men’s ‘Give it Up’) vormt het brein achter Chocolate Puma. Rene is, ondanks een griepje, gelukkig met de nominatie: "Ik moet zeggen dat m'n mond openviel. Vantevoren kun je natuurlijk nooit verwachten dat de single zo'n succes zou worden in Engeland. Het feit dat we genomineerd zijn geeft me al het gevoel dat we gewonnen hebben. Zeker als je ziet tussen welke namen we staan."
Binnen de categorie Best Radio 1 Essential Mix maken maar liefst twee Nederlanders kans op een award. Lucien Foort en Sander Kleinenberg zijn door de luisteraars van Radio 1 getipt als enkele van de beste mixers. Met een totaal van vijf genomineerden hebben we 40 % kans een prijs in de wacht te slepen.
Tiesto de Trancekoning uit Breda is aangeschoven in het rijtje Miguel Migs en Timbaland. Hij is genomineerd als beste producer. De volledige lijst is hier te zien.

(toegevoegd: 09-08-2001/16:18)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws