UIT!, dance tijdens de Uitmarkt

Partyscene Redactie | 8 maart 2001
headlines


In het laatste weekend van augustus vindt traditiegetrouw de Uitmarkt plaats, dit jaar op het Museumplein en rondom het Leidseplein. Paradiso deelt mee in de festiviteiten met een driedaags programma, en opent de eerste uitmarktdag met UIT!, een manifestatie op het gebied van dance.
UIT! is georganiseerd in samenwerking met de VIP-club en Firm Bookings. Het programma bestaat uit verschillende onderdelen.
In de grote zaal zullen verschillende bekende Nederlandse DJ´s, VJ´s, MC´s en Live-acts acte de presence geven. De bovenzaal wordt “gehost” door up-and-coming underground Amsterdamse feestorganisaties Acapulco Nights, Club Bongo en Ex-Pornstar.
Op het entresol en in de kelder zal een mini-Uitmarkt plaatsvinden waarin verschillende “dance gerelateerde” organisaties, labels, muzikanten, kunstenaars, tijdschriften en internetportals zichzelf kunnen presenteren. Mensen die willen meedoen met deze Uitgaansmarkt worden hierbij uitgenodigd. Zij kunnen zich tot 20 augustus aanmelden bij Maz Weston in Paradiso.

Grote zaal:
. Stef
· Remy
· Laidback Luke
· Lemon8
· Pako & Frederik Live
· Miss Bunty
· Vision Impossible

Kleine zaal:
. Acapulco Nights
. Ex-Pornstar
. Club Bongo

De Uitmarkt vindt plaats op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 augustus. Het is de opening van het culturele seizoen. De Uitmarkt presenteert een overzicht van hetgeen komend seizoen te zien is in de musea, op de podia, in de filmhuizen, theaters en concertzalen.

datum: vrijdag 24 augustus 2001
open: 00:30 tot 05:00 uur
entree: gratis (vol = vol!)

zaterdag 25 en zondag 26 augustus is er een dagprogramma van 13.00 tot 22.00, toegang gratis

voor meer informatie/inschrijvingen: Maz Weston (programmeur Paradiso)

(toegevoegd:03-08-2001/11:19)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws