Michiel's New York Stories

Partyscene Redactie | 26 juli 2001
headlines


Soms heb je van die avonden dat het wat tegen zit, dat het niet zo gaat zoals je wil ondanks dat je er natuurlijk alles maar dan ook alles aan doet om het toch zo leuk mogelijk te maken.
Afgelopen week ben ik weer naar de Centro-Fly geweest samen met m'n zusje en wat vrienden hier uit de city.

Na eerst even ergens wat gedronken te hebben zijn we richting de centro Fly gegaan waar Dave Angel ons d.m.v. zijn draaikunsten m'n hoge verwachtingen moest sussen. Eenmaal binnen en 2 foto's gemaakt te hebben werd m'n camera ingenomen omdat foto's binnen niet geoorloofd waren, binnenkort dus toch wat foto's uit deze club.
Centro Fly is een mooie club met een aantal zalen. Al die zalen worden vervolgens weer "onderverhuurd" en daar zijn dus private parties waar je dus weer voor op een lijst moest staan of iets in die trant, wel een beetje vermoeiend.
De club is echt commercieel en dan bedoel ik niet qua muziek maar omdat ze eigenlijk overal zoveel mogelijk geld uit willen kloppen maar het echte nadeel van de club is het personeel. Zulke sjagerijnige en arrogante lui heb ik echt nog nooit bij elkaar gezien, niet echt gezellig dus. Alsof je echt blij mag zijn uberhaubt iets bij ze mogen te bestellen of aan ze mag vragen. Vervolgens scheurde ik m'n broek open aan een schroef die uit het podium stak waardoor ik na een zoektocht naar de manager uiteindelijk de belofte kreeg dat ik een nieuwe broek zou krijgen. Ondertussen was m'n volle drankje door het "vriendelijke" personeel weg genomen. Na "That's your problem, not mine" 2 keer te horen te krijgen, kreeg ik uiteindelijk weer van de manager een nieuw drankje.

Vervolgens was de vriendin waar we zouden blijven slapen er vandoor met een of andere fransoos dus daar stonden we dan..met onze tas om half 5 zonder place to stay. Uiteindelijk voor $80 de taxi naar huis genomen waar we heerlijk hebben getukt na een ietwat vermoeiende nacht!!

Overigens was Dave Angel erg goed alleen jammer dat hij op een donderdag moest draaien en de tent niet met echte liefhebbers gevuld was want het was om een uur of 3 behoorlijk leeg. Zonde want hij verdiende veel beter! Zijn set was nl. erg strak en vol goede techno.

Wellicht vrijdag naar Kevin Saunderson in de Lime Light!

(toegevoegd: 26-07-2001/10:05)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws