Islander festival op het forteiland IJmuiden

Partyscene Redactie | 25 juli 2001
headlines


Op zaterdag 18 augustus wordt op het Forteiland IJmuiden de eerste Nederlandse Islander gehouden: een openlucht festival op een klein eiland voor de Noordhollandse kust, met een keur aan nationale en internationale house dj's, onder wie de van Masters At Work bekende Newyorkse dj Little Louis Vega, Kerri Chandler, Ian Pooley en Amsterdamse dj-sterren als Roog, Eric de Man, Cassie 6 en KC The Funkaholic.

Naast het openluchtpodium is er een tweede (US garage/deep house) dansvloer in het op het eiland gelegen fort, met dj's Van Bellen en Johnson. De catering wordt verzorgd door het toonaangevende Amsterdamse lounge-restaurant Supperclub.
De Islander is een initiatief van organisatiebureaus De Rebellenclub en Club Risk. Bijzonder is de locatie van het festival, het in de monding van het Noordzeekanaal gelegen, in het duinlandschap ingegraven forteiland IJmuiden. Eind vorige eeuw gebouwd als een vooruitgeschoven verdedigingspost van de Stelling van Amsterdam, bevindt het eiland zich op slechts vijf minuten varen van de vaste wal. Kaarten voor dit toch wel zeer bijzondere feest kosten fl.65,-, alleen op vertoon van de flyer.

(toegevoegd:25-07-2001/11:06)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws