Weekend preview: Ice Cream @ Sinners in Heaven

Partyscene Redactie | 13 juli 2001
headlines



Ice Cream is een nieuwe avond in de Sinners in Heaven waarbij niet aleen gelet wordt op een sterke programmering maar ook op aankleding en aanverwante zaken. Ice Cream staat garant voor kwaliteit in al deze opzichten. Deze zaterdag staan er weer een aantal prima uk-underground / 2-step DJ's op het programma. Mr. Speedfreax himself Vanbellen, Melly Mell en Marcella gaan ongetwijfeld voor een prima avondje zorgen. MC's zijn Dart en Nova.

Vooral deze laatste MC staat steeds meer in-the-picture. Marloes Nova treedt ondermeer bij Soulvation op, het nieuwe live project van DJ Ronald Molendijk. Daarnaast is zij regelmatig te horen in de Chemistry, Dancevalley, Impulz, 4 elements, Nighttown en Wildlife.

MC Nova heeft ondermeer opgetreden met Full Intention, Erick Morillo, Erick-E, Marcella en Ronald Molendijk. Maar misschien stiekem wel het leukst zijn Nova's gigs samen met vriendin Marcella. Reden genoeg dus om zaterdag naar Ice Cream te gaan. De avond begint om 23.00 en kaarten kosten Fl.25,- aan de deur.

(toegevoegd:13-07-2001/11:01)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws