Artful Dodger uit elkaar

Partyscene Redactie | 13 juli 2001
headlines


Het duo dat Craig David groot maakte met de hit 'Rewind' is uit elkaar. Pete Devereux ontving een afkoopsom van 200.000 pond van het management nadat Mark Hill aangegeven had geen heil meer te zien in een verdere samenwerking. Overigens zal Mark Hill solo onder de naam Artful Dodger verder gaan, waarschijnlijk met veel nieuwe artiesten.

Het is onduidelijk wat de reden is voor het uit elkaar gaan. Een woordvoerder laat weten dat het geen details wil geven. Opmerkelijk is wel dat in juni Pete Devereux nog liet weten op de vraag of zij uit elkaar gaan: "Tuurlijk, en David Beckham heeft net getekend voor Manchester City".
Grootste succes van het succesvolle duo was misschien wel 'rewind' samen met Craig David. Maar ook de twee gereleasde LP's deden het erg goed. Zo brachten zij Re-Rewind (een remix compilatie) uit en hun debuut album 'it's all about the stragglers'. Een derde album (opnieuw vol met remixen) staat het eind van dit jaar gepland. Overigens met een opmerkelijke naam: 'lessons of the underground'. Wij hebben in ieder geval geleerd dat je best met een goed gevulde bankrekening weg kan gaan. Wat Pete Devereux behalve geld uitgeven nog meer van plan is, is nog niet bekend. We houden je op de hoogte.

(toegevoegd:13-07-2001/10:12)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws