DJ Fanclub: Hazes 50 jaar!

Partyscene Redactie | 7 maart 2001
headlines





Hazes wist vriend en vijand te verrassen door met een fit en afgetraind lichaam op zijn eigen verjaardagsfeest te verschijnen...
Hazes die als eerste op eigen feest in Paradiso naar binnen wilde (de drank was immers gratis...!) moest zich toch nog door een dikke haag “persmuskieten”
heen wurmen. De genodigden kwamen pas later, want dat is chique! (hadden zij in de BeauMonde gelezen)

Dat de nationale flut-pers in grote getale en al zo mooi op tijd (niet chique) onze Dré op het stoepje van Paradiso stonden “op te wachten” had een reden:
Niet het feit dat Hazes diezelfde avond om 12.00uur de 50 zou halen, want dat is op zich niet interessant. Want, toen de heer H. Brood enkele jaren geleden in dat zelfde Paradiso zijn 50ste verjaardag vierde (wat overigens een veel groter wonder genoemd mag worden) waren ze er niet bij. Neen, het ging hen om iets anders: Er deed zich al enige tijd een hardnekkig gerucht de ronde dat André Hazes door middel van overmatig drugsgebruik aan “het afslanken” was.
En met succes!

Wij van DJ Fanclub hadden de heer Hazes al eens in zijn favourite “hang-out” De Plashoeve te Vinkenveen achter een flesje Amstel Malt zien zitten...
Nou vraag ik je: Hazes en Alcohol vrij bier!
Dat is als het Nederlandse Elftal en winnen op strafschoppen,
dat is als Frank de Boer aan de drugs. (Shit; slecht voorbeeld)
Dat is als Herman Brood zonder drugs. (Shit; alweer een slecht voorbeeld)
Enfin, jullie weten wat ik bedoel!

Ik bedoel namelijk dat er dus iets heel vreemds aan de hand moest zijn met onze vertolker van het levenslied.
Aan al die spanning (gaat het wel goed met André?) kwam dus afgelopen vrijdag een einde: De heer Hazes heeft in het geheim en onder deskundige leiding een verjongingskuur gevolgd. Speciaal om op zijn 50ste verjaardag nog maar eens te laten zien wat je met pure wilskracht kunt bereiken. Dat er bij die wilskracht (op advies van medisch begeleider van Nederlands Elftal) wat amfetamine om de hoek kwam kijken is bijzaak.
André, hulde en gefeliciteerd met je verjaardag!!!

Undercover

(En nou ophouden met dat gezeik over Davids en De Boer over dat beetje Nandrolon! Mag het alsjeblieft? Het is de sop van de kool niet waard. Heel Nederland slikt, snuift, blowt, spuit en zuipt en daar is toch ook niks mis mee?
Nou dan...Leve André!!!)

(toegevoegd: 03-07-2001/14:27)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws