Weekend preview: Chillnight @ Rage

Partyscene Redactie | 29 juni 2001
headlines


Roog is a.s. zaterdagnacht, of beter gezegd zondagmorgen vanaf 6 uur te beluisteren in Chillnight. De organisatoren van de Chillnight, Michèl Jongmans en Erwin Michels organiseren iedere week op zaterdagnacht vanaf 05:00 Chillnight en elke laatste zaterdagnacht van de maand een special.
Tijdens deze specials worden, en dat is uniek in de kleinere clubs, grote namen geboekt. Roog mag in de nacht van 30 juni op 1 juli de spits afbijten. Chillnight heeft nog meer grote namen in petto zoals Marcella en Floornoiz, maar spontane sets zijn ook aan de orde van de dag, DJ Mausse kwam na een heftige dag op de Luikse danceparade langs en wist de Chillers te verwennen met een set van een uur.

Jongmans vertelt aan de partyscene redactie: "Dat is eigenlijk precies waar we naar toe willen. We zien op onze nachten veel dj's die nog even langs komen voor een kop thee, een stukje fruit of een ijsje. Als ze dan zin hebben om te draaien moet dat kunnen vinden wij."
Zin om relaxed na 05.00 te chillen in Rage, Rotterdam. ('s Gravendijkwal 130) geef dan antwoord op de volgende vraag, dan zetten we jou op de gastenlijst (3x2):

"Met welke zangeres/mc vormt DJ Roog een duo?"

Reacties: hier!

(toegevoegd:29-06-2001/10:00)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws