Chillen met fruitige vibes in Rotterdam

Partyscene Redactie | 20 juni 2001
headlines


Deze Chillnight is net even anders dan de doorsnee lounge. Met vitrage, zitzakken, vers fruit, een heuse ijsbar en verschillende soorten thee wordt club Rage tijdens Chillnight omgetoverd tot een soort harem met trendy tunes.
Van 5 tot 10 uur ’s ochtends kun je onderuitgezakt op een bank of zitzak luisteren of dansen op de relaxte tunes van o.a. dj’s Melvin W., Virgil of Marcella, om maar een paar namen te noemen. Residents heeft de Chillnight niet, het blijft een verassing wie er draait. Elke laatste zaterdagnacht van de maand is er ‘Special Night’, dan draait een grote naam uit de dancescene in de club.
Het deurbeleid is streng, dus als je deze nacht wilt meemaken: dress to impress. Het motto van Chillnight is: Alles mag, niets moet. Op de matrassen kun je liggen en langzaam wegdommelen op de muziek, waarbij de gastvrouwen je fruit en ijs aandragen. Of, als je nog benen over hebt, kun je op de dansvloer je energie kwijt.
Club Rage, ’s Gravendijkwal 130 Rotterdam. Open zaterdag van 05:00 – 10:00. Fee: 15,- Voor meer info check: www.chillnight.nl

(toegevoegd: 20-06-2001/12:35)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws