Techno nonsense @ Effenaar

Partyscene Redactie | 20 juni 2001
headlines




Het duo Digitnizz opent de avond met fijne techno en hier en daar een vleugje house. Om twaalf uur neemt DJ Seutek de draaitafels over. En hoe! Twee uur lang mixt hij platen aan elkaar die op het eerste gezicht niets met elkaar te maken hebben. Detroit techno die opeens overgaat in Daft Punks digital love en verdergaat in snoeiharde duitse techno. Het publiek reageerde enthousiast op de draaikunsten van deze Rotterdamse DJ. De set werd even verstoord door een hardhorende feestganger. Het lukte de persoon in kwestie om drie keer zo hard mogelijk tegen het podium aan te ‘dansen’ dat de naalden van de draaitafels een eigen leven gingen leiden. Bij de derde keer, greep DJ Seutek in door met wilde gebaren de danser duidelijk te maken dat hij van het podium af moest blijven.

Om twee uur was het aan de beurt van host DJ Rick Angel. De warme en gezellige set van DJ Seutek werd abrupt afgebroken. Rick Angel deed waar hij goed in is, loeistrakke techno tot in de perfectie aan elkaar mixen. Het publiek moest even wennen aan deze omslag, maar binnen een paar minuten stond het net zo hard weer te dansen.

In het café draaiden DJ’s Skils en David Labey. Uitgebluste mensen konden daar even terecht voor fijne electro en om even weg te zijn van de hitte die in de zaal heerste. Last but not least, VJ Fris zorgde voor mooie visuals waar je even bij stil moest staan. Deze avond was kortom zeer geslaagd, vooral door de afwisseling van alle stijlen.


Tekst: Servanne Sohier

(toegevoegd:20-06-2001/10:28)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws