Partyreport: Club Risk @ More

Partyscene Redactie | 19 juni 2001
headlines


Dj Marcella timmert de laatste flink aan de weg. Ze heeft een mooie site laten bouwen, kreeg haar eigen radioshow op ID&T Radio en draait in Vakzuid en DJ Café SOL. Afgelopen zaterdag beleefde ze haar debuut op de vaste Club Risk zaterdagavond in More.

Buiten begon de welbekende rij voor MORE steeds langer te worden terwijl binnen de sfeer er al goed inzat. Marcella begon haar set met veel vocalen en een melodieuze sound. Naarmate de More en de
dansvloer volstroomde, paste ze haar platenkeus aan. Ze bracht variatie maar bleef soulfull en sunny.

Met deze typische stijl onderscheid Marcella van andere dj’s. Het combineren van verschillende stijlen kwaliteitsmuziek tot een smaakvol geheel, is duidelijk een van de speerpunten in haar manier van draaien. Op de top van de avond bracht ze het publiek dan ook meerdere malen tot een daverende climax. Het was mooi om te zien hoe het publiek meeleefde en genoot, en hoe de dj daarop reageerde. Marcella genoot, glimlachte en scheen letterlijk en figuurlijk als een zonnetje vanachter ‘the wheels of steel’. Haar solide set werd afgesloten met een dikke floorfiller remix van Madonna’s “Holiday.”

De avond was nog niet afgelopen. Erik de Man nam het rond de klok van 03.15u over om de avond tot een goed einde te leiden en deed dat zoals we dat van hem gewend zijn met lekkere grooves, funky vibes en coole beats.

Partyreport by: Cleon

(toegevoegd: 19-06-2001/12:27)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws