DJFC & BG gaan 'samen'!

Partyscene Redactie | 31 mei 2001
headlines





Ja, u leest het goed: DJ Fanclub die verantwoordelijk is voor de jaarlijkse Gouden Kabouter Awards gaat samen met Basic Groove (verantwoordelijk voor de onlangs gehouden Lucky Strike Dance Awards) volgend jaar de “Lucky Kabouter Awards” organiseren.
Na jaren touwtrekken wie nou de belangrijkste prijs uitloofde is er eindelijk een gemeenschappelijke prijs uitgerold.
DJ Fanclub was al die tijd van mening dat zo’n prijs voor b.v. “Beste DJ” of “Fijnste Club” in handen moest vallen van diegene die dat ook werkelijk verdiende.
Basic Groove daarentegen was meer de mening toegedaan dat dergelijke prijzen voor degene moest zijn met “de meeste stemmen”. Dat het een soms niet met het ander overeen komt zal duidelijk zijn. (Zie de uitslagen van de LSDA 2001)

IN WERKELIJKHEID WEET IEDEREEN DAT BEIDE ORGANISATIES HET EEN
WORST IS WIE ER WINT. BEIDEN ZIJN MET GELD OF DIENSTEN NET ZO MAKKELIJKOM TE KOPEN ALS DICK JOL...OOK WEET BIJNA IEDEREEN DAT METEEN NA DE UITREIKING BEIDE ORGANISATORS DURE VAKANTIES HOUDEN EN DAT DE BMW’S EN MECEDESEN ELKAAR OP HUNNER PARKEER-TERREINEN VERDRINGEN.SO WHAT? IEDEREEN DIE DAAR MOEITE MEE HEEFT
KAN VOLGEND JAAR ZO’N PRIJSJE MOOI IN Z’N REET STEKEN. (maar dit terzijde)

Gelukkig hebben beide organisaties wat water bij de wijn gedaan en het volgende afgesproken:
Volgend jaar zal DJ Fanclub hun Gouden Kabouter stemmen ook echt op-tel-len... en Basic Groove belooft niet alle LSDA-stemmers serieus te nemen en de al te domme stemmen niet meer mee te laten tellen...
En waarom nu die naam: “Lucky Kabouter Awards”?
Wel heel eenvoudig:
Vanaf volgend jaar komt er nog meer geluk bij kijken of je zo’n prijs wint of niet.......................


(toegevoegd: 31-05-2001/10:51)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws