Gimme that gadget: The Sounds of Summer van Marysol

Partyscene Redactie | 30 mei 2001
headlines


Marysol is geboren in Santiago maar leeft tegenwoordig in Amsterdam. Met 'The Sounds of Summer' haar zij haar eerste mix CD uitgebracht. Na een succesvolle carrière als model, betekent dit Marysol’s definitieve keuze voor het DJ vak en voor de muziek. Als dj brengt ze mensen over de hele wereld in beweging. Haar werk bracht Marysol naar Miami, New York, Londen, Parijs, Berlijn, Ibiza, Milaan, Rio de Janeiro en Finland.

In ons land draait ze regelmatig bij Chemistry, is ze resident-deejay op de CH Rush avond op donderdag in Escape en heeft ze gedraaid in Club Arena, op Healers & Beads, Now & Wow en het New Frontier Festival. Daarnaast is ze een van de organisatoren van de Sunday’s Delight in de Amsterdamse Supperclub.
The 'Sounds of Summer' is een combinatie van een diepe ritmes, latijnse invloeden en techno. Wij mogen de komende weken diverse prijzen weggeven rond Marysol en haar nieuwe mix-cd. Naast de cd 'The Sounds of Summer' geven we ook gesigneerde posters, kaartjes voor de Rush avond en een zeer exclusief Viparrangement met Marysol weg. Wil je in aanmerking komen voor een van deze fantastische prijzen beantwoord dan de volgende vraag:

"Wat is de Nederlandse vertaling van Marysol?"

Geef ook antwoord op deze vraag (dit is de eerste, er komen nog twee andere vragen) en win een speciaal Marysol VIP arrangement.

"In welk jaar kwam Marysol naar Nederland?"

Stuur je antwoord naar Partyscene redactie!

(toegevoegd:30-05-2001/11:38)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws