Nu in BG

Partyscene Redactie | 29 mei 2001
headlines


De redactie is ondanks het lekkere weer druk in de weer geweest met de nieuwe BG #5. Daarin een uitgebreide festivalspecial, de onmisbare zomergids voor de beste festivals en feesten. Wil je deze zomer naar een leuk festival maar kun je door de festivalbomen, het festivalbos niet meer ontwaren? Gebruik deze gids dan als de ideale guide door festivalland.
Daarnaast een interview met niemand minder dan Faithless. Maxi Jazz en Sister Bliss zijn na een jaartje afwezigheid weer terug met een nieuw album. Ze vertellen over boeddhisme, de dj-carrière van Bliss en het nieuwe album. Tussen festivalzwaargewichten Duncan Stutterheim en Dennis Lutz vindt een confrontatie plaats over concurrentie, collegialiteit, wederzijdse waardering en kritiek. In de luistertest een onverwachte specialist die, volgens kringen rond haar persoontje, al drie villa’s in d’r neus heeft gestopt. Nu is ze clean en ze heeft nog verstand van dance ook; Patty Brard.
Hou partyscene in de gaten voor voorproefjes van het nieuwe nummer. Een uitgebreide festivalagenda vind je binnenkort ook op partyscene maar voor de mensen zonder laptop of met RSI, zorg dat je BG #5 niet mist!!!

(toegevoegd: 29-05-2001/15:41)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws