Partyreport: Qontact @ Heineken Music Hall

Partyscene Redactie | 5 januari 2001
headlines


Onaangekondigd kwamen ook de Alpha Twins nog een uurtje draaien (wie
was te laat, Tiësto of Jean?). De muziek kende de hele avond een goede en spannende opbouw, waar iedere DJ zijn persoonlijke draai aan gaf: de een een snufje techno, de ander een vleugje trance. Hoogtepunt waren toch wel Tiësto en Jean. Zeker laatstgenoemde die voor de zoveelste keer bewees een ware kameleon te zijn op
dj-gebied. In de lounge draaide Sven van Hees clubby muziek, er heerste een beetje een strandsfeer. Lekker! Het publiek op Qontact... varieerde van zeer jong naar wat ouder, oranje voetbalshirts (jammer, zelfs op koninginnedag) tot echte, prachtig uitgedoste partypeople. De sfeer was uitstekend.

De Heineken Music Hall is als partylokatie is natuurlijk nog relatief nieuw. Zeker voor een grotere zaal ziet het er goed uit; mooie lichten, lasers en visuals, als geheel leuk aangekleed. Pas wel op voor extreme gladheid op de vloer! Het podium is het domein van de dj's. Tip voor de organisatoren: maak in de zaal wat kleinere podia of dansblokken, dat zal de sfeer en het contact tussen dj's en publiek absoluut ten goede komen. Er zijn genoeg bars met vriendelijk, soms wat traag en onkundig personeel. Betalen gaat met muntjes die je na afloop weer kunt terugwisselen voor geld. De garderobe is een drama, een half uur wachten om je jas te mogen afgeven is niet echt lekker binnenkomen. En ook de uitsmijters mogen wat nauwkeuriger werken: waar de heren grondig gefouilleerd worden, kunnen de dames bijna moeiteloos doorlopen. Er zijn voldoende toiletten, niet altijd even schoon, maar wel gratis. Verder zijn er stands met leuke partygadgets en kunnen liefhebbers ijs en snacks nuttigen. Conclusie: Qontact is een goed feest, dat prima past in de Heineken Music Hall. Een uitstekend begin van koninginnedag 2001.


(toegevoegd: 01-05-2001/13:42)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws