Weekend preview: Tempt in de Mazzo

Partyscene Redactie | 4 mei 2001
headlines


Tempt is de eerste van een serie door Barkode opgezette avonden in de Amsterdamse Mazzo. Tempt is een comfortabele avond gericht op het experiment. Tijdens Tempt vloeien beeld en geluid samen. Tijdens de performances is er een direkte interactie tussen de dj’s en de vj’s. Zo werken de dj’s niet alleen met draaitafels maar ook met video samples en mixen de vj's beeld met begeleidende soundtrack. Tempt is geen monotone avond, zowel in de ruimtelijke vormgeving als in de line up komt de warme toon van Tempt terug.

De eerste Tempt a.s. zondag introduceert de residents: Barkode, Joachim en Eelco. Barkode bestaat uit Martin de Korte en Elsbeth van Noppen. Ze zoeken met hun projekten de grenzen van media, kunst, en club op. Barkode deed eerder optredens op het Internationaal Filmfestival Rotterdam, in Frankrijk (Espace), Portugal (Arca darte) en op de Spaanse dance festivals. Als vj’s staat Barkode o.a. in clubs als Now & Wow (MTC), Mazzo, de Vloer, Club O en het Maastheater. Onlangs stond Barkode met Starfucker op de openingsavond van het festival voor nieuwe media M.I.X. (New York) en opende de Postbank Lounge in de Heineken Music Hall met de video installatie Tempt. Let op, de live set begint om 23.00.
Partyscene geeft maar liefst 50 kaarten voor deze nieuwe avond weg. De eerste 25 reacties krijgen 2 kaarten van PartyScene. Mail dus naar ons!

{toegevoegd:05-04-2001/11:46)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws