Flyer van de week: Fortress events presents The Royal Edition

Partyscene Redactie | 4 juni 2001
headlines


Het verhaal gaat dat de Bredase platenzaak van Tiesto deze flyer als poster voor het raam had hangen. Had, want toen de bedrijfsleider van de tegenovergelegen Albert Heijn de afbeelding ontwaarde, ontstak deze in woede en eiste dat de poster verwijderd zou worden. Appie Heijn is hofleverancier, vandaar.
Het thema is opnieuw het koningshuis en niemand minder dan Maxima, Claus, Willem-Alexander en Bea pronken op deze flyer. De nu al beruchte flyer is gemaakt door Shamrock die eerder ontwerper was voor BG Magazine en beschouwt wordt als een van de beste ontwerpers van Nederland. Schaars gekleed heeft het koningshuis het op de flyer opnieuw prima naar hun zin. Logisch, ze verheugen zich natuurlijk op de bruiloft.
Bij 'The Royal Edition' draaien in de trance-club zaal: Ferry Corsten. Armin van Buuren, Spider Willem, The rose en MC Fr.Nicoise. In de club-trance zaal: Erick-e, mark van Dale en Jurgen en in de 2 step-UK garage zaal: G-double-e, Timst'r, Mad Skillz, Feelgood en MC Ruff-nas. Er komt een live-act van uprising en de avond wordt gehost door 2stepsahead. Kaarten kosten 55 piek in de pre-sale. Het feest is uiteraard op 29 April en wordt gehouden in de Hemkade.

(toegevoegd: 06-04-2001/10:16)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws