Partyreport: Mojo concerts & ID&T presents: Dutch Dimension

Partyscene Redactie | 4 februari 2001
headlines


Het mooie van de Heineken Music Hall is dat je (als eerste in Nederland) gewoon beneden in de garage je auto kwijt kan voor een nog redelijke prijs.
In de auto kun je dus je jas en tas laten zodat deze niet mee naar binnen hoeven te worden gesleept. De binnenkomst verliep erg gemakkelijk. Eerst je kaartje inleveren en dan fouilleren. De metgezel wilde haar jas niet in de auto laten. Het was in eerste instantie niet geheel duidelijk waar de garderobe zich bevond omdat het niet erg goed stond aangegeven. Na een tijdje beneden te hebben gestaan werd ons verteld dat de garderobe vol was. En toen was het nog maar 00.00 uur. De volgende garderobe (op de eerste verdieping) was ook vol. Gelukkig was er op de bovenste verdieping (wel 3 steile trappen op) wel plek. DE GARDEROBE WAS GRATIS! Dat is natuurlijk wel weer goede service.
Het volgende wat er dan moet gebeuren is muntjes halen. Daar was ook een behoorlijke rij maar met een beetje voordringen ging dat ook allemaal wel. Op naar de zalen. De Postbanklounge (niet geheel onverwacht: helemaal blauw) is een lichte, schuin aflopende zaal met mooie decoratie en goed geluid. De dj’s: Roog met Rose, Ronald Molendijk, Denis en KC de Funkaholic.
Roog draaide bij binnenkomst erg lekker, zoals we gewend zijn van hem. Denis draaide stevig maar erg goed. Beneden in de grote zaal aangekomen keek ik mijn open uit. Er was flink uitgepakt. In het midden hingen grote spiegelballen met daar omheen vierkante spiegels. De laser show werd daarmee natuurlijk helemaal fantastisch. Jean draaide zoals Jean altijd draait. Tiësto draaide stevig maar precies wat het publiek wilde. Het dak ging er helemaal af op het moment dat hij opkwam. De MC (Francois) had alleen zijn mond mogen houden bij de laatste plaat. Michel de Hey nam het goed over en de zaal ging nog meer uit z’n dak. Remy maakte de avond compleet met een set zoals alleen Remy maar kan doen. De Planet Internet Lounge was leuk maar wie wil er nou gaan internetten als er in de andere zalen zo goed wordt gedraaid? De bediening bij de bar was langzaam maar wel erg vriendelijk. Dat maakte het lange wachten wel weer goed want zulk aardig barpersoneel kom je niet vaak tegen. Al met al was het een geslaagde avond en waarschijnlijk zal dansend Nederland nog vele uurtjes in de Heineken Music Hall doorbrengen.
(toegevoegd: 02-08-2001/15:25)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws