Reacties op de stelling

Partyscene Redactie | 29 maart 2001
headlines

"Wij als beginnende dj's zijn het helemaal eens met de stelling dat de LSDA een grote stimulans is voor de Nederlandse dancescene. Op de eerste plaats wordt dance nog steeds niet helemaal serieus genomen in de Nederlandse media. Zo heeft Oor het genre tien jaar lang doodgenegeerd, omdat ze dachten dat house wel weer over zou waaien. Nadat bleek dat dat toch niet het geval was, gingen ze er opeens ook aandacht besteden. Op zich is daar helemaal niks mis mee, maar dat ze vervolgens net doen of zij de wijsheid in pacht hebben en het nieuwe album van Daft Punk helemaal de grond in boren, gaat ons echt te ver! Ten tweede valt het ons op dat Nederlandse producers en dj's in Nederland veel te weinig erkenning krijgen. Het lijkt wel of je eerst in het buitenland moet scoren, voordat je in eigen land voor vol wordt aangezien.
De awards vestigen niet alleen de aandacht op het talent dat in Nederland rond loopt, maar geven ook nog eens de nodige waardering voor datgene wat zij produceren en draaien."

GR DJ Jell-e en DJ LaKritz

"Natuurlijk heeft het zin om mensen met dergelijke prijzen te waarderen. Los van het feit dat het om een publieksprijs gaat, is de LSDA een perfecte gelegenheid om talenten te stimuleren en de veteranen uit hun ouderdomslaap te houden.

It's all about respect!

P.s. Snel kijk ik nog eens op de tv waar een mooie Gouden Kabouter prijkt voor de beste Dance Site. Als ik nu naar de nieuwe lay-out van Love2Party kijk, weet ik dat dat het gevolg is van de drijfveer en de peper in ons reet als gevolg van het winnen van zo'n maffe Gnome, dus het werkt echt!"

Marcel

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws