BG-weekboek

Partyscene Redactie | 20 maart 2001
headlines


115 pagina’s was BG 2. Er zitten er weer 115 nieuwe aan te komen. Met op elke bladzijde een nieuwe, frisse lading muziek, lifestyle en mode. Alsof moeder de gans weer een gouden ei heeft uitgebroed, Einstein een nieuwe relativiteitstheorie heeft bedacht en er nog een wiel is uitgevonden. Krakend verse pagina’s gevuld met namen als Ferry Corsten, John Stapleton, Dave Clark en Bastian. Dope of wat? Wat dacht je van een confontatie tussen twee legendarische dj’s: Dimitri vs. Marcello?
Olav Basoski ging naar Canada en schreef zijn belevenissen voor ons op, werd terstond uitgenodigd voor het boekenbal maar had dj-verplichtingen.
Mauro Picotto, Armin van Buuren en Rae & Christiaan hebben niets geschreven maar wel antwoorden gegeven op de vragen die hen werden gesteld. Dan is het nu alleen nog een kwestie van geduld. Volgende week siert de cover, deze maand extra “classy”, de kiosken.
Hou vol lezer. Nog een weekje peptalks tegen jezelf voor de spiegel en dan is hij er alweer.
Dan kunnen we eindelijk gaan stemmen. Want iedereen gaat toch stemmen? Dit zijn tenminste verkiezingen! Niet Kok maar Tiësto op de stemlijst. VVD versus ID&T? Misschien een idee voor volgend jaar. Eerst gaan jullie de favorieten van dit jaar bepalen. Laat je stem horen!!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws