BG weekboek

Partyscene Redactie | 13 maart 2001
headlines


De LSDA storm is even gaan liggen. De definitieve lijst is af en het is straks aan jullie om de winnaars te kiezen. Op de BG-redactie zit men gelukzalig achter de schrijfmachine. Het kindje is geboren, het derde nummer is af en naar de drukker. Het is allemaal goed gegaan. Mooie artikelen, leuke foto's, goede recensies. De vroedvrouw knikt, het is een wolk van een tijdschrift.
Ook in het derde nummer heeft de BG-redactie heel wat interessante en boeiende zaken achterelkaar gezet. Naast de vaste dosis info over muziek, films en lifestyle, staan er weer een aantal leuke artikelen in. Zo gaat de confrontatie deze maal tussen twee legendes uit clubland, Marcello en Dimitri. Mauro Picotto, Ferry Corsten, John Stapleton en Dave Clark doen van zich spreken. We gaan op reis naar Canada met Olav Basoski. De sterke recensies zijn natuurlijk al jaren een vaste waarde. De derde editie van BG is er een om geknuffeld te worden. Uiteraard krijgen jullie de complete preview van de Lucky Strike Dance Awards.
Dat betekent dat de LSDA-drift straks ook jullie in zijn greep heeft, het stemmen kan volgende maand gaan beginnen. Dat kunnen jullie doen op jullie beminde site en via BG vanaf april begint een hete strijd!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws