Cruises to Pleasure meets Club Love

Partyscene Redactie | 19 februari 2001
headlines




De verwachtingen voor dit unieke feest waren al maanden zeer hoog. Niet voor niets natuurlijk want het Amsterdamse gezelschap club love was uitgenodigd om er een zeer hoogstaand feest van te maken. Een garantie voor in ieder geval een bijzondere avond. Bij aankomst was er echter al een eerste teleurstelling. Er stond voor de twee boten een gigantische mensenmassa. De oorzaak van dit alles was natuurlijk niet moeilijk te raden, twaalf uur als aanvangstijd is in Nederland gewoon te laat. Na ruim een uur in de ‘rij’ te hebben gestaan werd het publiek niet geheel vriendelijk door de nogal zenuwachtige beveiliging richting garderobe gedirigeerd.
Het publiek mocht ook hier in de rij gaan staan, eenmaal aan de beurt gekomen bleek de garderobe echter vol. Deze gang van zaken is zeer verbazingwekkend aangezien we toch te maken hebben met twee gerenommeerde feestorganisaties.
Bij de Club Love boot aangekomen draaide Mar-y-sol een zeer sterke set. Mar-y-sol draaide warme vocale platen aangevuld met percussie van Moose en vj beelden van Micha Klein. De zaal was zeer druk en gevuld met veel mooie mensen. Boven was er een VIP lounge waar een champagne bar was. Na Mar-y-sol was het de beurt aan Marcello die verraste met een mix van deep house, disco en zelfs popmuziek.
De naastgelegen boot had een meer techno georiënteerde programmering. Vooral Dimitri liet het publiek genieten van zijn soulful funky techno. In deze boot was het tevens een stuk minder druk.
Hoogtepunten waren er dus wel, en dan met name het sterke optreden van de Nederlandse DJ’s. Dit samen met de unieke locatie is een goede basis voor wat een zeer succesvol feest had kunnen zijn. Cruises to Pleasure meets Club Love was echter geen doorslaand succes en dat is vooral te wijten aan de fouten van de organisatie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws