New York New York: BODY & SOUL 2

Partyscene Redactie | 14 februari 2001
headlines


NY,12 Februari 2001

Zondagmiddag 17.00 uur. Het weekend zit er bijna op, maar nog niet helemaal. Wie nog energie over heeft na een weekendje stappen, kan zondag van 16.00 tot 24.00 nog even los gaan tijdens de Body and Soul avond in Club Vinyl. Club Vinyl is een van vele zaken die het leven in NY aangenaam maken. Vrijdag de duistere en diepe geluiden van ene Danny Tenaglia en zondag garage, classics en deep house door het super trio Francois Kevorkian, Joe Claussell en Danny Krivit.
Nadat ik mijn huisgenoot had overtuigd van de noodzaak om het weekend in soul af te sluiten in Body and Soul, namen we een taxi naar Club Vinyl in Tribeca. Overigens zijn taxi’s voor rookies zoals wij een klein drama. Als je probeert uit te leggen waar je heen wilt, krijg je meestal een antwoord in wat het beste te beschrijven valt als een kruising tussen Spaans, Chinees en Ghanees. Wanneer je echter aan het einde van de rit vraagt hoeveel het is, dan blijkt de chauffeur ineens in staat tot een vloeiende “fifteen dollars en seventy five cents!” Maar dit terzijde.
Eenmaal aangekomen, heerste er een sfeer alsof het weekend pas begonnen was. Aangezien er geen alcohol wordt geschonken, bleek de muziek de grootste drug. Iedereen ging uit zijn dak. Francois Kevorkian was overduidelijk de held van de avond, zoals bleek uit het luidde gejuich tijdens iedere plaat die die draaide.
Het feit dat zo’n pure muziek zoveel verschillende mensen verenigt ergens in een donker hol in NY, maakt van Body and Soul een ruwe diamant die hopelijk nooit geslepen wordt!

ltZ.
CHI-Wai
(Volgende week: COX vs. TENAGLIA at Twilo. Stay tuned!)

(toegevoegd: 14-02-2001/13:26)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws