In de bladen: BG

Partyscene Redactie | 2 juni 2001
headlines




De BG bevat het komende nummer een aantal spannende artikelen. Van Hollandse bodem komt het verhaal over dj Rene, de gelukkigste man ter wereld! Deze dj heeft residenties in Las Vegas, Barcelona en Jeruzalem. Hij draait regelmatig op privé-feesten van bekende filmsterren en rekent de sjeik van Arabië tot zijn intieme vrienden. Ook collega’s Jean en Jurgen gaan in een dubbelinterview met de billen bloot. Deze heren werken lekker samen en zitten op dezelfde golflengte wat humor betreft. Privé spreken ze alleen over vrouwen en al dat reizen, dat nekt ze maar. Verder van eigen bodem een interview met 100 % Isis; hoe is het haar vergaan de laatste tijd? En wat te denken van een luistertest met alweer een Hollandse schone; Katje Schuurman. Lees wat zij van de door BG voorgelegde tracks vindt. En tot slot een Ronde Tafel gesprek met een aantal van de ‘most powerful people’ uit de Nederlandse dance scene.
BG heeft de laatste tijd ook veel gereisd en dat leverde onder andere een groot interview met Daft Punk op, waarvan in maart een nieuw album gepland staat. Ook Stacey Pullen werd aan de tand gevoeld over zijn relatie met Derrick May en jezelf blijven. Last but not least: Deep Dish, de Iraniërs met een missie, vertellen over revolutie, vrijheid en hun passie voor muziek.
Verder in BG natuurlijk veel partyrecensies, mode en muziekrecensies. Zorg dat je er een te pakken krijgt, in maart ligt ‘ie in de winkels!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws