Laurent Garnier als cartoonheld

Partyscene Redactie | 2 januari 2001
headlines


Al vele spelfanaten hebben op internet de weg naar Banja gevonden, een creatie van het Franse bedrijf cHmAn. Hier kun je meespelen in een driedimensionaal animatiespel in een interactief fantasieland dat Itland heet. Elke maand is er een nieuwe aflevering, met nieuwe scènes, verhaallijnen, prijzen en muziek. Het spel biedt je de mogelijkheid om in verschillende talen te spelen, je krijgt een eigen password en identiteit.
Ook krijg je de kans om in het spel zelf andere spelers te ontmoeten die online zijn en met ze te chatten. Heb je de hoogste score, dan ontdek je als eerste nieuwe gebieden en inwoners in Itland én hoor je de nieuwe achtergrondmuziek. De muziek die je hoort werd tot nu toe verzorgd door verschillende bands. Voor de eerste keer heeft Banja nu een dj gevraagd medewerking te verlenen aan het spel.
Laurent Garnier is de eerste dj die je als cartoonfiguur en inwoner van Itland kunt tegenkomen in het spel. Waar en wanneer hij verschijnt weet je op voorhand niet, daar kom je naarmate het spel vordert vanzelf achter. Hij verschijnt in ieder geval in de gedaante van dj. Ook is één van zijn tracks te horen als achtergrondmuziek.
Wil je het spel spelen, kijk dan op www.banja.com

(toegevoegd: 01-02-2001/11:58)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws