Repliek Dresstime

Partyscene Redactie | 31 januari 2001
headlines


Michèl is de organisator van Dresstime Partytime in de Rotterdamse Cozmic Lounge. Hij vond ons verslag van dit feest tamelijk eenzijdig en wil graag wat dingen rechtzetten. Hieronder zijn weerwoord:

“Dresstime Partytime is door bijna alle aanwezigen, ongeveer 180 mensen, als een goed en gezellig feest ontvangen. Welgeteld mochten wij als organisatie 43 emails ontvangen met daarin uiteraard de kritiek dat de opkomst lager was dan verwacht, maar met vele verzoeken of wij meer feesten van een dergelijk niveau willen neerzetten.
Ook waren er lovende woorden voor de gratis kaarten, het gratis ophangen van je jas, champagne bij binnenkomst, een polaroid foto die na afloop mee naar huis genomen mocht worden en het ongekende optreden van MC Fadoua, een vocaliste die haar eigen limics op techno muziek schrijft.
De aanwezigen waren van allerlei pluimages, van mensen uit de scene tot real party people. De kritiek op partyscene.nl zal ons er in elk geval niet van weerhouden om binnenkort de datum aan te kondigen waarop we op al weer een aparte manier opnieuw een feest zullen geven.”


(toegevoegd: 31-01-2001/11:28)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws