Carl Cox niet op Impulz

Partyscene Redactie | 23 januari 2001
headlines


Uit de correspondentie tussen Impulz en het management van Cox valt op te maken dat een wisseling van Cox z’n management ertoe heeft geleid dat eerdere toezeggingen niet nagekomen kunnen worden.
De laatste keer dat Carl in Nederland was, tijdens de verjaardag van Johan ‘Cyber’ in de Haagse Eau, werd al duidelijk dat de toenmalige manager van Cox, zijn vriendin Rachel, geen toestemming had gekregen de boeking voor Impulz te laten doorgaan. Cox heeft andere verplichtingen. Hij is een film aan het opnemen die via internet verspreidt gaat worden.
Tussen Cox’ nieuwe management (Cozmic) en ex-liefje Rachel is nu een politieke loopgravenoorlog uitgebroken waar Impulz het slachtoffer van is geworden. Omdat er in de waas van de liefde nooit harde contracten schijnen te zijn afgesloten, beschouwt Rachel het contract ook niet als opzegbaar. Nog steeds biedt zij boekingen van Carl aan. Het gesteggel om de draaiende geldbuidel Carl Cox zal nog wel even aanhouden. Maar daar heeft Impulz, en haar bezoekers, op dit moment natuurlijk weinig aan.

(toegevoegd: 23-01-2001/11:43)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws